vesti

Večeras svi na Acapulco.

Na popularnom prestoničkom splavu Acapulco očekuje vas zaista spektakularan provod. Večeras će vas na ovom izvanrednom mestu zabavljati Aleksandar Petrović i Katarina Didanović i napraviti neponovljivu atmosferu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Pesma Petrovića “Sve me boli” bila je mega hit prošlog leta i nema kluba gde se ovaj singl nije vrteo. S obzirom da je malo ljudi znalo ko je izvođač ovog hita, poznati klubski pevač Aleksandar Petrović rešio je tek sada da snimi video spot. Za taj deo posla bio je zadužen Dejan Milićević koji je napravio jednu mladalačku, pitku priču.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Katarina Didanović, jedna od učesnica Zvezde Granda, pored toga što je poznata po velikom broju svojih klupskih nastupa, izdvaja se i svojim jedinstvenim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova. Poseban akcenat stavlja se na odabir numera, koje se uvek prilagođavaju strukturi publike. Da ovaj duo pravi sjajnu atmosferu uverite se pogledom na fotografije koje su u galeriji portala beogradnocu.com i ne propustite sjajno veče.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Nedelja je takođe idealan dan za provod na splavu Acapuco, jer vas očekuju Nemanja staletović i Snežana Nešić. Četvrtak je rezervisan za Maglu Bend, dok su petkom na repertoaru Marko Žujović i Ivana Bojanović.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja na splavu Acapulco, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com