Community by Kasina, Najave, Poznati, vesti

SEKS NA JEDNU NOĆ!

- Spremite se za odličnu svirku i moj sedmi nastup u klubu Community by Kasina. Želim da se večeras svi lepo provedu, zabave, vole i neka se desi neki seks na jednu noć! – izjavila je Goca Tržan pred večerašnji nastup u jednom od najpopularnijih prestoničkih klubova.

kasinaaaaaaaaaa

Nastupi u beogradskim klubovima često su joj priređivali najekstremnije situacije:

- Jao, bilo je mnogo stvari... Prosili su me muškarci i davali mi prstenje. Čak su mi i ljubili stopala na nastupima, jer važim za neki ’"foot fetish"’ simbol, verovatno zbog malih stopala. Čak i kad kleknem da se poljubimo, oni me ljube u dekolte... Jednostavno, ja sam svačija na stejdžu – i majka i pevač i zabavljač i seks simbol. – priseća se Goca svojih nastupa.

Takođe nam je otkrila da će sutra završiti svoju novu pesmu "Tajno moja", za koju je sigurna da će biti budući hit, a promocija singla održaće se upravo u klubu Community by Kasina.

Popularna pevačica najbolje provode pamti iz Kasine i najviše voli mesta na kojima se sluša zabavna muzika, iako je privatno ljubitelj strane muzike.

- Ja sam u suštini kućni tip i ne izlazim previše. Uglavnom su to neke lepe večere u restoranima, s obzirom da se ceo život bavim ovim poslom. – rekla je Goca Tržan za beogradnocu.com.

Što pre rezervišite svoja mesta na 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne!

 

beogradnocu.com