vesti

Ostalo je još nekoliko časova do početka finalnog izbora za zaštitno lice noćnog života srpske prestonice. „The Best Of Belgrade 001“ počinje u klubu MR. Stefan Braun u 22 časa, a očekuje se da će oko ponoći biti izabrana pobednica, odnosno devojka koja će narednih šest meseci, koliko traje „mandat“, promovisati beogradski noćni život kroz sve kanale komunikacije u regionu i Evropi, kako bi na pravi način predstavili ovaj brend.

Žiri u sastavu od četiri člana, razgovaraće sa devojkama i u ponoć proglasiti pobednicu. Članovi žirija su: Vlada Vuksanović, Martina Vrbos, i predsednica žirija, ovogodišnja pobednica Beovizije Bojana Stamenov, koja će našu zemlju predstavljati na Evrosongu, a čije je ovo premijerno pojavljivanje nakon pobede. Žiriju će se pridružiti i srpski trofejni sportista čije ime organizatori još uvek ne žele da otkriju.

Event ima za cilj da promoviše noćni život u Beogradu, kao svojevrsan srpski izvozni brend i da poveća turističu posetu našem glavnom gradu, koji je proglašen za najbolji grad za provod na celom svetu od strane najpoznatijeg svetskog turističkog vodiča Lonely planet. Ovaj ugledni britanski magazin, 2008. godine je, u svom godišnjem izboru za najgrad za provod, stavio srpsku prestonicu ispred čuvenih svetskih metropola, poznatih po raznovrsnosti i sjaju noćnih klubova.

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com