vesti

Veliki novogodišnji spektakl uz Malu Scenu.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete za Novu godinu, beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobre pesme, pravog boemskog ambijenta i kafanske atmosfere, nema sumnje da je kafana Mala Scena jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine. Očekuje vas sjajan provod, odnosno pravi meraklijski doček, uz ozvučene tamburaše, po veoma pristupačnoj ceni.

Fantastičan provod dostupan vam je za svega 32e, a u pitanju je all inclusive ponuda, odnosno neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, tokom čitave večeri. Ponuda je zaista neverovatna, a postoji mogućnost da uz doplatu dobijete barski sto, visoko sedenje ili kafanski sto.

kafana Mala Scena

Ukoliko želite da budete za barskim stolom, doplata je 20€, a uslov za rezervaciju barskog stola je minimalno pet kupljenih karata. Doplata za rezervaciju mesta visokog sedenja je 50€, dok je uslov isti: pet kupljenih karata. Doplata za rezervaciju kafanskog stola se kreće između 80€ i 150€, u zavisnosti od položaja i broja gostiju. Kafanski stolovi su predviđeni za osmoro, desetoro i dvanaestoro ljudi, ali je moguće spajanje dva ili tri drušva za jedan sto ako je manje ljudi, pri čemu je onda cena rezervacije 10€ po osobi.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Mala Scena, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com