Beograd, Klubovi, Najave, Square, vesti

Ko je faca koja stoji iza kultnih hitova Dj Antoine-a?

2006-a je godina intenzivne popularizacije house muzike i koja kao ogroman talas preplavljuje čitav svet. Gotovo ne postoji čovek koga ovaj talas nije malo dotakao i ko nema neku svoju omiljenu pesmu iz ovog perioda. To se čak može nazvati i zlatnom erom house muzike.  Pored sjajnih hitova Benny Benassi-ja, Steve Angelo-a, Stereo Palma-e, Sebastian Ingrosso-a, DJ Chuckie-a, jedan od najistaknutijih predstavnika tadašnje house muzike je bio je i popularni DJ Antoine.  Njegove trake kao što su "Work“, "Where is the party“, "C'est La Revolution", "This Time", "Tribute to Tryvann", "The Roof is on Fire", "No Superstar", "Good Evening Moscow"… su svojevremeno bile najveći klubski i radio hitovi. Kasnije, tehnološkom i digitalnom revolucijom,  scena je drastično porasla, nastalo je mnoštvo novih događaja, festivala, izvođača, izdavačkih kuća, artist agencija, muzičkih pokreta i zajednica.  Međutim, ko je bio autor tih traka i zaslužan za sve te globalne house hitove?

aaa

Velika švajcarska DJ i MC zvezda, producent, muzičar i kompozitor, jedan od najpoznatijih švajcarskih House i R’N’B - Hip-Hop umetnika po imenu Roby Rob, koga ćete večeras imati prilike da slušate u beogradskom klubu Square na Studentskom trgu br.15.

a

Između 2002. i 2016. godine, ROBY ROB (36) je objavio više od 50 hit pesama, sarađujući sa 6 velikih svetskih zvezda. Čak 35 numera uradio je sa DJ ANTOINE-om (hitovi poput: “DA ROOF IS ON FIRE”, “GOOD MORNING SAINT TROPEZ”, “WHERE IS THE PARTY? / WO GEHT DIE PARTY AB?”), a sledila je saradnja sa zvezdama kao što su: MIKE CANDYS (“IN THE BEGINNING / SMILE” ), REMADY (“WORK YOUR PUSSY”, “MOVE IT”), JACK HOLIDAY (“RAISE YOUR HANDS UP”), MR. DA-NOS (“BALKAN CAN YOU HEAR ME” / “NANA HEY KISS HIM GOOD BYE”), CHRISTOPHER S („PLANETS“)...

Ovi hitovi su izdati na više od 80 albuma / kompilacija u 72 zemlje. ROBY ROB je prodao više od 3 miliona nosača zvuka i osvojio čak 14 Zlatnih ploča. 2013. godine veliki hit je bio njegov spot koji je uradio sa USA Hip-Hop zvezdom Lil’ Kim za etiketu Syrup music. Spot se zove ROBY ROB feat LIL' KIM “KIMNOTYZE 2013”.

Nastupao je na Sambadrome-u u Brazilu i na Street Parade-u u Cirihu pred 1.000.000 ljudi, kao i na raznim događajima po Austriji, Italiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, USA, Rusiji, Brazilu, Aziji,Južnoj Americi. Ne propustite večerašnji spektakl koji će napraviti u klubu Square! Vidimo se!

15936585_963667373770557_8206308920503444207_o

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com