Najave, vesti

Gradska Kafana svojim gostima otvara vrata ovog četvrtka 8. oktobra i to uz nastup fatalne Milene Ćeranić! Ova atraktivna pevačica oboriće vas s nogu zato nikako nemojte da propustite Dođite, vidite, pevajte, doživite!

Pozivamo sve veseljake, boeme, i one koji jednostavno uživaju u dobrom provodu, atmosferi i sjajnom društvu, da obavezno dođu na otvaranje Gradske Kafane . Biće to veče za pamćenje!

U petak 9. oktobra vas očekuje provod do jutra uz Nemanju Staletovića. Samo dan kasnije u subotu će vas zabavljati Peca Petaković i Jelena Pavlović, dok je nedelja rezervisana za Žileta Hrama. Ne propustite! Rezervišite svoje mesto na vereme!

Jedna sjajna sezona je pred nama!

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com