Molokini, Najave, vesti

Veliko otvaranje kluba Molokini.

Četvrtak, 9. oktobar, je rezervisan za spektakularno otvaranje popularnog prestoničkog kluba Molokini. Večeras će za vaše dobro raspoloženje biti zadužen Boban Radosavljević i Sexy band / Extra Ordinary night - DJ. Petak je dan za Mistique band i Kety Marković / Club Night Special - DJ, dok će u subotu za vaš provod do jutra biti zadužen Teatro band / Saturday Night Fever - DJ.

klub Molokini

U nedelju vas očekuje nastup popularnog rumunskog house producenta Geo Da Silva koji je Evropu osvojio hitom "I ll' do it like a truck“. Pripremite se za pravi spektakl uz vrhunske house mixove i neverovatnu energiju koju ovaj momak širi! U ponedeljak se razdrmajte uz Salsa Night i ekipu iz Havana Belgrado.

klub Molokini

Da ne propustite najbolji provod u gradu tu je vaš omiljeni vodič kroz noćni život beograda – beogradnocu.com. Rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Molokini. Rezervacije su, kao i uvek do sada, besplatne, ali obavezne zbog nezapamćeno velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com