Kolumne, Razno

Volim te mnogi izgovaraju olako, posle pet dana veze ili posle nekoliko meseci. Međutim, kada god osetite potrebu da to nekome izgovorite, uhvati vas opravdana trema. Strah da nećete dobiti odgovor - volim i ja tebe. Istraživanja su pokazala da ove reči nikako ne treba izgovarati posle svađe, kao ni posle seksa. Pravi trenutak da nekom iskažete vaša osećanja jeste onaj kada ste oboje veseli, srećni i opušteni. Idealno mesto kafana! Iz više razloga!

volim-te

Recite nekome da ga volite, onda kada ste srećni. Endorfin, hormon sreće, stvara se u situacijama koje su jako prijatne. Ako uživate u dobrom društvu lepom piću i kvalitetnoj muzici, endorfin će učiniti svoje. Kada osetite da ste srećni, šapnite voljenoj osobi dve reči koje mnogo znače. Ako vaš je vaš partner ostao kod kuće, tada mu pošaljite SMS poruku.

momak_devojka_freestyler

Uz muziku i vino sve je mnogo lakše. Međutim, kafana je idealno mesto na kom možete izbeći neprijatnost u koliko neko ne oseća isto što i vi. Daćemo primer. Izlazite sa devojkom, provodite se, smejete se istim šalama, zaljubljeni ste u nju. Pogodila vas je pesma i rešili ste da joj priznate šta osećate, ali ona ne daje odgovor koji biste voleli da čujete. Uvek možete izvaditi stvar i dodati.... Volim te, jer je sa tobom provod uvek poseban. Verovali ili ne, ove reči svakoj ženi pa i muškarcu ostaće u podsvesti. Možda će se vaša simpatija već sutradan zapitati zašto ste joj to rekli? U koliko nema obostranih osećanja, uvek se možete "izvući" pričom da kada malo popijete volite sve ljude oko sebe. Nije najbolji izgovor, ali može da upali. U ostalom, takvi ljudi zaista postoje.

Nije sramota iskazati osećanja. Sramota je zavaravati nekog!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com