Kapetanov Bunar, vesti

Vesela nedelja u kafani Kapetanov Bunar.

Pripremite se za hitove tamburaša, atmosferu "do jutra", i još mnoštvo iznenađenja. Kafana Kapetanov Bunar ove nedelje vam nudi sjajan muzički program i pravu kafansku atmosferu.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Večeras, samo za vas nastupiće izuzetna Dejana Erić i Bravo Bend koji će vam ulepšati ovaj početak sedmice i ugrejati zimsku sezonu. Očekuju vas više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi, a sve će vas to privući da se iznova vraćate u ovu boemsku kafanu. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane - Kapetanov Bunar na Dorćolu.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sreda je dan za fenomenalnog Džonija Jakovljevića i Workerse. Ova, već svima dobro poznata ekipa, uvek napravi odličan provod i atmosferu, zato i nastupaju u svim dobrim kafana a prvenstveno u Kapetanovom Bunaru! Četvrtkom će vam svirati drugi Jakovljević, Stefan, u paru sa Markom Jeftićem.

Ukoliko vas zanima program do kraja nedelje, obavezno posetite kafanu Kapetanov Bunar, jer se nećete razočarati. Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Kapetanov Bunar nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Kapetanov Bunar bude deo vašeg izlaska.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Kapetanov Bunar, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com