Stefan Braun, vesti

Vidimo se na devetom.

Večeras vas na najpopularnijem devetom spratu očekuju najbolji zvuci muzike devedesetih, sjajna dizel ekipa, kao i viski na promociji. Standardno, tu su i najlepše devojke u gradu, najbolje raspoloženje i neverovatna i neponovljiva energija. Klub Stefan Braun garantuje dobar provod.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Dakle, u utorak 28. januara u klubu Stefan Braun provešćete se izvanredno uz house, devedesete, Ex Yu rock i šarmantnog DJ Vladu, koji će za miks pultom vrteti vrele setove koji će vas držati na nogama, a neretko i na prostranim šankovima. Vrhunski provod, na kakav ste navikli kada je klub Mr. Stefan Braun u pitanju, naravno neće izostati.

Pored svih pogodnosti koje klub Stefan Braun nudi, tu je i mnoštvo poznatih ličnosti, kojima je klub Stefan Braun jedno od omiljenih mesta za provod u prestonici. Jučerašnju žurku u Braunu posetili su i momci iz sastava Elitni Odredi, čime su devojke bile oduševljene. Provedite se i vi kao prava zvezda, posetite neko od narednih dešavanja.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Do kraja nedelje u popularnom Braunu vas očekuju Special night – promo žurke sa DJ Markom u sredu 29. januara, zatim RnB & Hip Hop veče u četvrtak, kada će sa vama biti Gru i DJ Playa, tu je i neizbežni New Club Sound petkom, kada su vaši domaćini DJ Bolla i DJ Vlada, zatim Commercial House, kao i svake subote uz DJ Vladu i DJ Petra, i za kraj nedelje Full House Band i DJ Marko.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun. Rezervacije su besplatne , ali obavezne zbog neverovatno velikog interesovanja za sve događaje na devetom. U iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja. Naši fotografi zabeležili su veoma interesantne momente na proteklim žurkama, koji će vas garantovano inspirisati da budete deo provoda u klubu Stefan Braun.

 

beogradnocu.com