Kućerak, vesti

Vidite kako Apollo Bend šokira celu kafanu.

kafanu Kućerak obavezno morete poći, u najlepšoj kući u gradu čeka vas jedinstveno koje se zove Apollo Bend. Apollo Bend je jedan od najboljih i najtraženijih bendova u gradu i njihovo izvođenje će vas podsetiti na pravi smisao kafane, a to je onaj boemski. Kafana Kućerak je zaista pravi izbor za svaki vaš provod, šlagvort za svaki vikend i idealan odmor pred početak radne nedelje, a uz Apollo Bend to je i više nego što od kafane možete očekivati.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak je predivna kafana, enterijer je moderan, a u isto vreme i veoma elegantan, sve je to savršeno uklopljeno sa cenama i nepravezođenim kafanskim duhom koji za vas kreira Apollo Bend svakog petka i subote.

Repertoar Apollo Benda je veoma raznovrstan, ne odstupa se od osnova kafanskog provoda, ali od ovih sjajnih muzičara neretko možete čuti i odličan pop i upravo je to ono što volite kod kafane KućerakKafana Kućerak vam pruža pravi kafanski ambijent u jednom modernijem i nešto glamuroznijem izdanju, što svakako privlači goste koji teže da se nađe u takvom društvu.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Uz Apollo Bend svaki vaš vikend je kao dobitak na lutriji i zato nipošto ne treba da priuštite da dođete u kafanu Kućerak koja vas zna u dušu. Kafana Kućerak je sinonim za dobar provod, sjajnu čašicu razgovora i najprijatnije trenutke uz Apollo Bend. Kafana Kućerak je odličan odmor od naporne radne nedelje, a to uživanje sa prijateljima ulepšaće vam Apollo Bend koji je postao omiljen svima i to sa razlogom jer zaista pravi najbolji provod.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak je najbolja beogradska kafana, u to možete da se uverite i sami tako što ćete besplatno rezervisati dobar kafanski provod putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galeija fotografija se srodila sa kafanom Kućerak i dobrim provod koji je ovde postao tradicija.

 

beogradnocu.com