Krčmarica, vesti

Vikend je blizu i svi su tad u gradu.

Kafana Krčmarica zna šta je sjajan provod, koji svima prija i zbog kog gosti provode svoje vesele momente baš ovde. U takvoj kafani i provod ne može biti drugačiji, te tako petkom u ovoj sjajnoj kafani za vas nastupa Bend Za Vašu Dušu - Vladimir Grujić, a to podrazumeva i nezaboravan provod. Kafana Krčmarica i Bend Za Vašu Dušu je najbolji izbor za svaki vaš petak, sa svim blagodetima koje ona nudi. Kafana Krčmarica je pun pogodak za svaki vikend sa njom nikada ne može biti ni dosadno ni loše, ona se trudi da ulepša svaku vašu posetu ovoj kafani.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica je i moderna i boemska, sa njom je sve oduvek savršeno i baš po kafanskoj meri. I cene su baš takve fantastične, te tako možete uživati u svom omiljenom piću po veoma popularnim cenama. Flašu Smirnoff votke i četiri Guarane možete dobiti za svega 4600 dinara, a flašu Johnnie Walkera i četiri guarane po istoj toj ceni. Kafana Krčmarica poznaje vaš kafanski ukus i zato vam priređuje provode baš po vašim boemskim željama. U kafani Krčmarica u skladu sa sevdačkom ideologijom samo za vas nastupa Mamurluk Bend, a to znači da će baš biti pravo kafansko veselje i naravno mamurno. Mamurluk Bend kreira taktove po vašoj volji, sviraće se samo pesme koje volite, što je razlog da što pre svratite do kafane Krčmarica.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Sve što želite od kafanskog provoda, za raspevanim stolom imate u kafani Krčmarica, uz sjajane izvođače koji uveličavaju svaki vaš kafanski vikend. I nije Krčmarica kao i sve druge kafane, u njoj je sve posebno i namenjeno vama sa velikim poštovanjem. Svaki vaš dolazak u kafanu Krčmarica ostaće zapamćen u svim kafanskim beležnicama, da se sve čaše ispijene za najraspevanjim stolom sete vaših veselih momenata koje ste nesebično podelili sa vašom omiljenom kafanom Krčmarica.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Rezervišite nezaboravni vikend u kafani Krčmarica putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naša galerija fotografija krije sve najlepše trenutke koje ste podelili sa kafanom Krčmarica, udvostručite vedre fotografije svojim dolaskom u vašu kafanu Krčmarica, mi ćemo vas čekati tamo.

 

beogradnocu.com