Kućerak, vesti

Vikend je merak samo u kafani Kućerak!

Provedite još jedno ludo i nezaboravno veče u jednoj od najlepših kafanica u gradu - kafani Kućerak. Ovog vikenda vas očekuju mnoga iznenađenja.

Samo večeras, čeka vas fantastičan “Tequila party” i najluđe cene u gradu. Flaša ovog žestokog pića koštaće vas samo 3.800 din, a na svaku flašu žestine dobijate i četiri guarane gratis.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Pripadnice lepšeg pola koje dođu do 22:30h u kafanu Kućerak čeka Smirnoff dobrodošlice, a za one koji preferiraju mešano piće, mogu uživati u koktelu Tequila Sunrise po simboličnoj ceni od 260 dinara. Zabavljaće vas sjajni Diverso Bend koji će napraviti fantastičnu atmosferu kako to samo oni znaju.

Ovog petka, ali i ostalim danima kojima radi vaša omiljena kafana Kućerak, osoblje se uvek trudi da svojim vernim gostima priredi potpuni užitak i pravi boemski provod. Uz odličnu muziku i ekipu ljudi, moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti Kućerka već navikli.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Obavezno posetite ovu, jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu i uživajte u dobrom društvu, muzici i još boljim cenama.

Narednog dana u subotu, očekuje vas “Ballantine Party”, kada će flaša ovog pića koštati samo 4.200 dinara. Uz nastup Benda Kućerak i ovako dobre cene, bolji provod ne možete doživeti. Kako bi zatvorili svoju otkačenu sedmicu provoda, ne propustite i nedelju, da sve lepo začinite jednom rakijom jer vas u Kućerku čeka “Rakija Party”! Sve vrste “čokanjčića“ za samo 100 dinara, a za sve devojke naravno, gratis rakija kao poklon dobrodošlice.

Ovako lepo se ophode prema gostima samo u kafani Kućerak, zato ne propustite uslugu, provod i muziku kao iz snova.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Zbog brojnosti velike ekipe koja se svakodnevno okuplja u Kućerku, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com