Dragstor Play, vesti

Viktor Troicki u Dragstoru.

Naš proslavljeni teniser Viktor Troicki sinoć se provodio u klubu Dragstor Play. Prestonička Ibica je sinoć bila mesto gde su se susreli duhovi sporta i sjajnog provoda po ugledu na svetske standarde.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Viktor je bio sjajno raspoložen i istinski je uživao u zvucima po kojima je Dragstor Play već ušao u anale sjajnog noćnog provoda u Beogradu.  Naši fotografi su bili na licu mesta i preneli  vam delić vrhunske atmosfere koja je sinoć vladala u ovom klubu, koje možete videti i na fotografijama. Dragstor veče bilo je veče sjajnih vibracija u kojima su uz sve efekte i svetski stil provoda koji ovaj klub neguje đuskali i uživali svi koji su to veče posetili ovaj izvanredni prostor na vodi.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Duh Ibice provlačio se od stola do stola i klaberi su se provodili do sitnih sati uz disco i haus ritmove upakovane u sjajne aranžmane. Dragstor Play je u Beograd doneo jedan sasvim nov koncept provoda na vodi koji su klaberi odlično prihvatili i veoma brzo se navikli na sve prednosti, ugodnog i toplog enterijera i vrhunsku uslužnost koja je i sinoć bila na visini zadatka.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Zato se narednog vikenda i vi uputite put Ušća, i proverite zašto su svetski poznata imena počela da dolaze upravo u ovaj klub i uživaju u provodu, dobroj atmosferi, sjajnom raspoloženju, izvanrednoj usluzi, vrhunskom osoblju kome ništa ne sme da promakne i koji su već svojom uslužnoću, profesionalnošću postavili standarde ovakve vrste provoda.

Ne propustite najbolji provod u vašem omiljenom klubu! Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dragstor Play, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com