Najave, vesti

Poreklo Vinarije Čoka potiče iz porodičnog podruma Lederer. Artur Lederer je 1903. godine izgradio velelepni podrum koji i danas važi za jedan od najvećih i najlepših podruma podzemnog tipa na Balkanu.

Od 2000. godine, privatizacijom, Vinarija Čoka, postaje moderna kompanija koja vraća staru slavu čokanskih majstora. Pored oživljavanja proizvodnje, ponovnog podizanja postojećih i uvođenja novih receptura i brendova, investirano je u savremenu liniju za hladno punjenje vina, koja omogućava da vino zadrži sve svoje karakteristike i kvalitet. Modernizacija i savremeni poslovni duh koji prati tržišne tokove postali su glavni oslonac u poslovanju vinarije.

slider_5

Vinariju Čoka danas čini više od jednog veka, razvoja i otkrivanja novih ukusa i tajni vina. Jedan vek i jedna decenija predanog rada i odgovornog poslovanja, više generacija zaposlenih stvorilo je snažnu vinariju koja je postigla i održala kvalitet.

Najpoznatiji brendovi Vinarije Čoka su Ždrepčeva krv i Di Luna Sangria, a čitavu ponudu asortimana možete pogledati ovde. Pratite Vinariju Čoka i na Facebook-u: Vinarija ČokaDi Luna Sangria.

slider_6

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

slider_4

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com