vesti

VIP zabava se nastavlja na splavu Acapulco.

Od otvaranja, jednog od najpoznatijeg splava Acapulco, poznate ličnosti su ovde redovni gosti.  Tako je i ove subote klub mogao da se pohvali odličnom VIP ekipom koju iz dana u dan uslužuje.

Veljko Ražnatović je ove srede sa majkom posetio spektakularno otvaranje Acapulca, ali to ga nije sprečilo da uživa na svom omiljenom splavu i za vikend. Zabavljajući se sa društvom, mlađani Ražnatović se, kao i uvek odlično provodio.

splav Acapulco

Fotografisano na splav Acapulco

Veselom društvu na splavu pridružili su se i poznati fudbaler turskog Genčlerbirligija Duško Tošić, ali bez svoje supruge pevačice Jelene Karleuše.

Zatim, na Acapulcu su se zabavljali i pojedini učesnici sa najnovijeg serijala poznatog rijaliti šoua „Farma“, Miroslav Đurić, poznatiji javnosti kao Miki iz Kupinova.

splav Acapulco

Fotografisano na splav Acapulco

On se pre svega proslavio kao učesnik „Velikog brata“, da bi posle potvrdio svoju ulogu šoumena na našoj estradnoj sceni. Mikiju je pravio društvo i pevač Čupo Kalač, kojeg smo upravo upoznali na TV serijalu Farma.

Da je Acapulco jedan od najboljih noćnih lokala u našoj prestonici, upravo potvrđuje činjenica da na ovaj sjajni splav svake večeri dolazi ekipa poznatih faca sa naše estrade.

splav Acapulco

Fotografisano na splav Acapulco

Ne znamo da li su ove subote naše zvezde ostavile ceo svoj honorar, ali iznova su naručivali pesme, čašćavali muzičare, pevali i đuskali do kasno u noć, pa se moglo i primetiti da se svi fenomenalno provode.

Naravno, prvu subotu nakon otvaranja splava Acapulco, obeležili su duo Aleksandar Petrović i Katarina Didanović,koji su napravili sjajnu atmosferu i nezaboravno veče.

Renoviran, sređen i lepši nego ikad, Acapulco vam priprema još mnoga iznenađenja. Čeka vas najbolja muzika uživo, poznate zvezde naše estrade, velika gostovanja i naravno vrhunski provod. Ne propustite sledeće nedelje da budete gost na ovom izvanrednom splavu jer vas svake srede očekuje dobro poznat, Nemanja Staletović, i sjajan ženski vokal Snežana Nešić. Ovaj poznati duet narodne muzike već duže vreme sarađuje i spreman je, kao vaš domaćin, da napravi potpuni haos i nezaboravnu žurku ikada. Ukoliko propustite taj dan, četvrtkom vas čeka fenomenalni Magla Bend dok će petak obeležiti Marko Žujović i Ivana Bojanović.

splav Acapulco

Fotografisano na splav Acapulco

Uverite se šta je najbolji beogradski provod, samo na splavu Acapulco, i pogledajte fotografije u našoj galeriji portala beogradnocu.com.

Dok željno iščekujete naredno veče vašeg omiljenog splava Acapulco, prvo obezbedite sebi mesto i budite sigurni da vas ono čeka. To možete učini na najlakši mogući način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com