Poznati, vesti

Godinama su je interno zvali - kraljica tuge, što zbog njenog velikog hita pod istim nazivom, što zbog burnog i intrigantnog ljubavnog života. Naime folk pevačica Vesna Zmijanac nedavno je dobila unuku Reu, te se sada može nazvati bakom. I to super bakom.

vesna-z

Naime, od kako je njena ćerka Nikolija Jovanović na svet donela devojčicu neobičnog imena, Vesna je konačno srećna jer je dobila novu ulogu u svom životu. Ulogu bake, ili kako ona kaže - ulogu nane. Dobro, moramo priznati da nana malo lepše zvuči. Ona je potpuno posvećena svojoj prvoj unuki, i presrećna je zbog novih okolnosti u njenom životu.

klub-top-night-vesna-zmijanacVesna u prepoznatljivom elementu.

Dovoljno je samo da podigne ruke i pusti svoj raskošan glas i eto užitka. Ona stiže sve, da i dalje puni kafane u kojima nastupa, ali i da pomaže ćerki oko spremanja ručka, obzirom na to da Nikolija nije vešta u kuhinji kao Vesna. Zato je s razlogom možemo nazvati super baka... Dobro, ajde, nana.

Podsetimo se kako je ova pevačica izgledala kada je mamila uzdahe širom Jugoslavije pre mnogo godina.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com