vesti

Vizit karta najboljeg provoda u gradu.

Sutra će u kafani Fenjer, sve vaše kafanske emocije probuditi neponovljivi Martin Ajdarević i Fenjer Bend. Ako ste tražili luču koja će zasvetleti i blagosloviti vaše kafanske nestašluke, konačno ste na pravoj adresi, kafana Fenjer pruža sve za čim ste ikada žudeli i otvorenih "krila" vam kaže dobro došli.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Njihov nastup u čarobnoj kafani Fenjer je divan početak vikenda i sigurna karta kada je u pitanju provod, onaj bolji od najboljeg. Kafana Fenjer je uvek hvaljena, njeni gosti se ovde osećaju posebno i veoma lepo uz prociju Ballantines-a ili Johnny Walker-a po ceni od 3990 dinara, vaš petak će zaista biti poseban i drag.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer nikada ne prestaje da iznenađuje i zato je gosti veoma vole i cene, ona svakog ko uđe na njena vrata tretira sa posebnom pažnjom i vrlo tačno bira repertoar, te tako je u subotu sa vama Absolute Band, najjači bend u gradu, ovaj trojac postao je veoma popularan i žari i pali u punom smislu te reči, a u kafani Fenjer, ova vesela ekipa pravi pravi dar mar i te vibracije morate da osetite.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Najveseliju devojku i sve one koji su odabrali kafanu Fenjer da proslave radosnu vest ili neki bitan događaj događaj, čekaju veoma zanimljivi pokloni. Kafana Fenjer uvek bdi nad svim vašim noćnim provodima, posebno nad onim najboljim, rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni  život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije  informacije vezane za noćni život Beograda. I naš fotoaparat je neka vrsta fenjera nad vašim noćnim provodima, zato se fenomenalno uklapamo u kocept najdraže kafane u gradu, a to je svakako kafana Fenjer.

 

beogradnocu.com