Poznati, vesti

Vlado Georgiev ponovo nastupio pred beogradskom publikom.

Popularni kantautor  Vlado Georgiev je nastupio na otvaranju ekskluzivne bašte kluba Top Night, a za njegov nastup vladalo je veliko interesovanje. Vlado je na Topčideru zavladao scenom u pratnji brojnih muzičara, a ugođaj je u klubu za sve posetioce bio potpun. Atmosfera je bila na nivou, raspoloženje nikad bolje, uprkos kiši i lošem vremenu. Brojni obožavaoci, a pogotovu ženski deo publike, uživao je u starim i novim hitovima ovog zavodnika koji je osvojio mnoga srca.

Top Night

Bašta kao i unutrašnjost kluba bili su puni, odlična atmosfera držala je i po završetku koncerta, pa su gosti u jedinstvenom ambijentu i poslednjim trzajima leta uživali do svanuća, ali bukvalno. U publici su viđeni Suzana Perić,Maja Marijana, Albert Nađ, ali i Marija Lazić, Boban Rajović i brojne druge poznate ličnosti.

Top Night

Ukoliko ste propustili nastup Georgijeva na otvaranju kluba Top Night, pogledajte u našoj galeriji fotografija bar mali delić dobre atmosfere koja je sinoć vladala.

Top Night

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Top Night

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com