Bašta kod Juge, Najave, vesti

Nakon što je početkom juna otvorio koncertnu sezonu u Bašti kod Juge, naš proslavljeni kantautor Vlado Georgiev vraća se u jednu od najlepših beogradskih bašta – Baštu kod Juge, gde će ovog petka, 4. septembra održati još jedan koncert za svoje fanove.

Vlado Georgiev BKJ 1

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Vlado Georgiev je jedan od najinteresantnijih i svakako najpopularnijih domaćih muzičara, poznat po iskrenim, autobiografskim pesmama, karakterističnom vokalu i raskošnom pop zvuku. Njegove balade omiljene su podjednako damama i muškarcima, a stavovi i britki komentari istovremeno ga čine idolom i trnom u oku neistomišljenika što samo doprinosi imidžu buntovnika i šarmera starog kova koji ga prati od samog početka karijere.

Podsećamo – Georgiev je početkom juna proslavio svoj 39. rođendan upravo na svom prvom letnjem koncertu u Bašti kod Juge, a pevač će ovog petka, 4. septembra ponoviti svoj bogat repertoar uz gotovo dvosatnu svirku.

Vlado Georgiev BKJ

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Aktuelna cena ulaznice iznosi 1000 dinara!

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com