Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Vlatko Stefanovski u Bitef Art Cafe klubu!

Virtouz na gitari, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom u četvrtak, 22. avgusta, letnjem prostoru Bitef Art Cafe kluba na Kalemegdanu. Start koncerta ovog vrsnog makedonskog umetnika zakazan je za 22 časa.

Poznati gitarista će u Beogradu nastupiti u okviru tria. Scenu će deliti sa Dejanom Milosavljevićem na bubnjevima i Gojkom Maksimovićem na bas gitari, a organizatori najavljuju veoma “otvoren” koncept večeri. U svakom slučaju, ukoliko posetite klub Bitef Art Cafe  ovog četvrtka, provešćete se sjajno uz neverovatno dobru muziku.

Publika će moći da uživa u preseku onoga što je Vlatko Stefanovski stvarao proteklih tridesetak godina. Na repertoaru će se naći njegovi najveći hitovi, filmska muzika, obrade makedonskih tradicionala, a ukoliko gitarskog maestra ponese atmosfera, čuće i numere koje ga u tom trenutku inspirišu.

Stefanovski će ovom prilikom najaviti i novi album koji je nedavno završen, ali će nove kompozicije predstaviti na promotivnim koncertima nakon objavljivanja albuma.

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Karte za ovaj koncert su u prodaji, po ceni od 800 i 1.200 dinara. Svoje karte možete kupiti u Summer Stage Bitef Art Cafe klubu na Kalemegdanu.

Za ostala dešavanja u prostoru Bitef Art Cafe kluba, preko vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život Beograda, portala beogradnocu.com, možete obezbediti svoje mesto putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U petak 23. avgusta,na Kalemegdanu nastupa popularni sastav Makao, dok je subota rezervisana za fantastični Perpetuum Mobile. Ovo su već standardna imena za klub Bitef Art Cafe, a kakvu atmosferu prave pogledajte u našoj galeriji!

 

beogradnocu.com