Ona Moja, vesti

Voditeljka “Slagalice” uživa u kafani Ona Moja.

Otkako je počela da vodi popularni TV kviz “Slagalica”, atraktivna plavuša Kristina Radenković upisala se u listu zvezda prestonice. Na ulici je narod redovno gleda, ponekad zaustavlja, a ništa drugačije nije ni u kafani. Kristinu smo sreli upravo u jednoj od najpopularnijih kafana u Beogradu, koju redovno posećuju poznate ličnosti i ljudi sa javne scene - kafani Ona Moja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kristina je završila glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Pobedila je na Izboru za evropsko lice, a kasnije vodila Beoviziju, “7 RTS dana” koju i danas vodi na satelitu, “Srbija na vezi”, “Jutarnji program”, emisiju “Šljivik” kojoj se čeka druga sezona. Na Radiju Beograd 1 vodi emisiju “Film subotom”. Gledaoci su imali priliku da Kristinu vide i u serijama poput “Ono kao lljubav”, “Priđi bliže” i “Zaboravljeni umovi Srbije”. Do 2009. godine je bila i stalni član Somborskog narodnog pozorišta.

Taslentovana Kristina je naviše medijskog prostora dobila upravo kroz priliku da vodi “Slagalicu”, kviz sa najdužom tradicijom, ali pažnju je itekako privukla i sinoćnim pojavljivanjem u popularnoj prestoničkoj kafani. Kako se Kristina Radenković provela u kafani Ona Moja na Vračaru možete videti u našoj galeriji fotografija.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Za pravi kafanski provod nije potrebna struja - dovoljni su samo glas i žice! Pogotovo kada pričamo o čuvenoj suboti koja je gorela sinoć u kafani Ona Moja. Glas i žice su veselile goste ove subote i bio je nezaboravan provod uz svirku Akustik benda! Ukoliko ste propustili dobru žurku subotom u kafani Ona Moja, nepropustite da večeras, 2. februara, posetite istu i uživajte u neverovatnoj atmosferi za koju su zaduženi Džoni i Workersi. Ako do sada niste posetili ovo mesto, krajnje je vreme da to uradite!

Sa vama se na svakoj žurci u kafani Ona Moja provode i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju odlična mesta za provod. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vaše spekatkularne noći. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod u Onoj Mojoj, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com