Poznati

Nekadašnji članovi grupe Nikad u životu, Vojin i Arrie, nastavljaju stvaranje vrhunske muzike, iako nove pesme više neće biti pod imenom grupe. Najnovija pesma fantastičnog dvojca, pod imenom: “Ti me dozivaš”, je upravo izašla, pa poslušajte o čemu se radi, a u nastavku pročitajte zašto bi trebalo da obratite pažnju na ove momke.

 

 

Pesma Ti me dozivaš odgovara unikatnom stilu koji bismo slobodno mogli da pripišemo njihovom ličnom muzičkom izražavanju, a koji kombinuje tradicionalne hip hop, regeton i dancehall zvukove.

 

U skladu sa činjenicom da grupa Nikad u životu više nije aktivna, Vojin i Arrie su se odlučili i na blagu promenu muzičkog stila, a na zadovoljstvo sve većeg broja fanova. Novi zvuk koji izbacuju je brži, moderniji i u neku ruku komercijalniji. Baš ono što vam može prijati uz zagrevanje za izlazak ili lagano veče u Beogradu.

 

Muziku, za gotovo sve nove stvari koje možete očekivati uskoro, radi sam Vojin, koji ujedno sa Arrie-em piše tekstove i repuje. Za kvalitet i obradu zvuka stara se Arrie, dok pored planiranih spotova za pesme, gotovo uvek možete očekivati zanimljiv propratni video, koji savršeno oslikava atmosferu i emociju pesme.

vojin i arrie

Osim najnovije pesme “Ti me dozivaš” koju preporučujemo da poslušate, postepenu promenu muzičkog stila mogli ste da čujete i u pesmama prethodnicama:

 

 

Ostanite budni za naredne pesme koje se pripremaju, pošto ovaj uigran tim nastavlja da iznenađuje kvalitetom i modernizacijom muzike na način koji svi volimo.

 

Do tada, slobodno zapratite momke na društvenim mrežama, gde ćete sasvim sigurno moći da ispratite sve najave o predstojećim nastupima, novim pesmama koje se pripremaju, potencijalnim albumima, ali i zanimljivosti o tome kako izgleda svet iz ugla kreativnog muzičkog dvojca: @vojin_nfs, @arrietone.