vesti

Volim da te volim u klubu Hill.

Popularni pevač Petar Mitić, kao i izuzetno atraktivna Jelena Kostov, održaće nastup u četvertak 16. januara u klubu Hill. Da će atmosfera biti maksimalno zagrejana garantuju njihovi prethodni nastupi koji su čitavu publiku držali na nogama do ranih jutarnjih časova i oduševili apsolutno sve prisutne.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Mlada pevača Jelana Kostov, koja je svoju popularnost stakla zahvaljujući takmičenju “Zvezde Granda”, gde god da se pojavi predstavlja zadovoljstvo za sva vaša čula, pa ni ova sreda u klubu Hill neće biti izuzetak. Ne propustite uživanje u numerama kao što je “Rakija i Diskoteka”, “Volim da te volim”, “Sebična”, “Oči propalice”, već obavezno priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno noćni provod.

Poznati vokal folk pevača Petra Mitića takođe će vas oduševiti. Nesumnjivo ćete se dobro provesti uz hitove kao što su “Gas do daske”, “Samo ne idi”, kao i mnoge druge. Naravno, neće izostati ni duetska pesma Petra Mitića i Jelene Kostov “Nemoj da me moliš”, koja je prepuna emocija i svakako će ih probuditi i kod vas. Očekuje vas jako pozitivna energija i dosta dobrog raspoloženja.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

I nakon nastupa Petra Mitića i Jelene Kostov u klubu Hill očekuje vas pravi spektakl uz najveće zvezde naše estradne scene. Repertoar ćete naravno saznati ukoliko nas budete redovno pratili. Od nas ćete saznati i sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima beogradskog noćnog provoda.

U iščekivanju ovog fantastičnog dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill. Naravno, sa vama će se provoditi i fotografi jer ne propuštaju vrhunska prestonička dešavanja.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervacije za nastup Jelene Kostov i Petra Mitića, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com