vesti

Volite se pod svetlom Fenjera.

Širom sveta 14. februar je dan rezervisan za zaljubljene, ma koliko godina oni imali.  U ljubavi se uvek kreće iz početka, pa tako Dan Sv. Valentina, zaštitinika zaljubljenih, za mnoge ljude predstavlja neki novi, srećniji početak iz koje će se izroditi iskrena ljubav.

Započnite vaš početak u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu – Kafani Fenjer! Obojite ovaj Dan zaljubljenih crvenom bojom i uživajte u ljubavi koja je svuda oko nas. Dovedite vašu dragu osobu i slobodno pokažite koliko se volite i koliko ste zaljubljeni. Neka vam svi zavide i vide koliko ste u stvari ljubomorni na svoju sreću, ljubav, vezu, brak!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer je pripremila posebnu ponudu za najzaljubljeniji par ovog 14. februara u kafani. Očekuje vas divan poklon i večera za dvoje u fenomenalnom Italijanskom restoranu “Positano” koji se nalazi nadomak Hrama Svetog Save na Vračaru.  Jednostavno - Volite se!

Ali to nije sve! Kafana Fenjer se uvek trudi da bude jedinstven i najbolji domaćin, pa vam je za ovaj dan pripremio mnoga iznenađenja u samoj kafani.  Kao i svakog petka, u kafani će vas zabavljati fenomenalni Martin Ajdarević i Fenjer bend koji će upotpuniti čitav doživljaj ovog lepog dana. Naravno, podrazumeva se i biranje najveselije devojke u Fenjeru, koju čeka vrhunski poklon i piće za celu njenu ekipu, a poklone očekuju i one koji slave u kafani Fenjer njima bitan događaj.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Obojite ovaj dan crvenom bojom i crvenim vinom koji će biti po promotivnoj ceni. Na kraju krajeva, kafana Fenjer poklanja vama, trudeći se da vam ugodi na najlepši način. U njoj ćete se osećati kao kod svoje kuće, jer ovakve darove nema niko u Beogradu!

Za one koji su tek započeli romansu, ili su već godinama zajedno, ovaj, po mnogo čemu poseban dan je idealna prilika da “njemu” ili “njoj” nešto od srca poklonite i šapnete dve magične reči: VOLIM TE. Pored uobičajene dileme “šta da poklonimo dragoj osobi”, mi vam dajemo odgovor na to pitanje – dovedite je u kafanu Fenjer! Verujte nam, nećete pogrešiti!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Rezervacije za Dan zaljubljenih i bilo koji drugi dan u kafani Fenjer, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju najlepšeg dana, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod u kafani Fenjer. Rezervacije su besplatne,ali obavezne.

 

beogradnocu.com