vesti

Vratite se u tropske krajeve.

Splav Acapulco nudi vam zaista neverovatan provod, uz sjajnu muziku i neponovljiva iznenađenja. Naime, ukoliko u sredu budete posetili splav Acapulco moći ćete da uživate u nastupu Nemanje Staletovića i Snežane Nešić. Očekuje vas spektakularan provod uz fantastične cene pića i odličan muzički program. Žurka do jutra neće izostati, a vaše je samo da je ne propustite!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Na popularnom prestoničkom splavu, u četvrtak 20. februara, zabavljaće vas Neša Jovanović i Dara Milivojević koji će napraviti neponovljivu atmosferu. Ukoliko budete propustili spektakl u četvrtak , već sutradan, u petak moći ćete da uživate uz Marka Žujovića i Ivanu Bojanović.

Ekipa koja svira i peva na splavu Acapulco, pored toga što je poznata po velikom broju svojih klupskih nastupa, izdvaja se i svojim jedinstvenim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova. Poseban akcenat stavlja se na odabir numera, koje se uvek prilagođavaju strukturi publike.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Na splavu Acapulco možete, takođe očekivati i veliki broj VIP zvanica. Subota 22. februar, rezervisana je za Aleksandra Petrovića i Katarinu Didanović. Ove večeri takođe ne izostaje vrhunska atmosfera. Svako veče na Acapulcu je nezaboravno i jedinstveno!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ukoliko želiti i vi da budete na splavu Acapulco, rezervišite svoje mesto na vreme! A kakav je provod na splavu možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Nemojte ni vi, već izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz najbolji pregled noćnog života prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta. A pored vesti i informacija koje se tičnu noćnog života Beograda, i provoda generalno, vaš omiljeni beogradnocu.com prenosi vam i dokaze najboljeg provoda. Pogledajte našu galeriju i uživajte u najistaknutijim momentima provoda koji vam naš grad pruža.

 

beogradnocu.com