Kućerak, vesti

Vrele promocije u hladnim danima u kafani Kućerak.

Pravi izbor za noćni provod ovog vikenda nesumnjivo je kafana Kućerak. Pored standardno dobre ponude pića po korektnim cenama i usluge na svetskom nivou, očekuje i fantastičan muzički repertoar, najlluđi provod i najbolje raspoloženje.

Samo u petak, 27. decembra, za vaše uživanje u kafani Kućerak ovog petka biće zaduženi Apollo Bend Live ali i odlične ponude pića. Dođite da se utoplimo i uživamo u ovim hladnim noćima u najelegantnijoj kafanici u gradu.

Samo u Kućerku u petak će biti organizovana promocija “Kućerak vina”. Probajte suva vina ove kafane i garantujemo da ćete se vratiti po još. Belo Vino od 1l u paru sa kiselom vodom 0,7l koštaće vas samo 650 dinara, dok je flašica 240dinara. Crno Vino od 1l i u maloj ambalaži biće na istoj ceni kao i belo vino.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Sve vrste rakija u Kućerak kafani vredeće samo 110din. Uz flašu žestine, dobijate 4 Guarane. A za sve pripadnice lepšeg pola, kafana Kućerak časti dve medovače za dobrodošlicu sve do 22:30h. Požurite u kafanu Kućerak i ne propustite ovakvu jedinstvenu ponudu!

Već u subotu 28. decembra ludim provodom možete nastaviti. U kafani Kućerak očekuje vas fenomenalni Apollo Bend, poznat po tome što atmosferu uvek dovede do usijanja i goste drži na nogama do poslednje numere. Ove subote provešćete se nezaboravno uz Johnnie Party i Smirnof Party!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Flaša ovog pića, tačnije Johnnie Walkera u kombinaciji sa četiri Guarane koštaće vas tričavih 4200 dinara, dok je Smirnof vodka sa 4 Guarane 3900dinara. Uz flašu bilo koje žestine dobijate 4 Guarane, a na 4dl rakije, 1dl gratis. Ziveli!

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kućerak.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com