Kolumne, Razno, vesti

Vrelo: Bezobrazne igrice koje morate da isprobate sa partnerom.

Kada provodite vreme sa partnerom sigurno vam padaju razne stvari na pamet. Obožavate se i non stop provodite vreme zajedno. Ali nekad i to vreme provedeno zajedno može da bude dosadno. Zato svakoj vezi treba dosta ljubavi i romanse da bi se održala. Ali nekad je idealno dodatno začiniti i osvežiti vaš seksualni život. Izaberite neku igricu od navedenih i probajte.

1. Unakrsno oblačenje. Ovo može da bude interesantno. Stanite jedan ispred drugog i krenite da oblačite njegove stvari, a on vaše. Može da bude interesantna zamena uloga.

2. Seksi pitanja. Zavucite se u krevet sa njim i prekrite se preko glave tako da budete u mraku. I onda polako počnite da postavljate jedno drugom pitanja o vašim seksualim fantazijama i željama.

3. Poker u skidanje. Ko ne voli da igra poker? Karte u ruke i neka igra počne. Možete da ubacite i poneki izazov u igru. U svakom slučaju, oboje ste pobednici u ovoj igri.

4. Erotsko čitanje. Zgrabite neki erotski roman u ruke, raskomotite sa partnerom i krenite polako i senzualno da čitate odlomke.

5. Seks igračke. One nisu samo za samozadovoljavanje. Koristite ih sa partnerom i pojačajte vaše strasti.

 

beogradnocu.com