vesti

Vreme je za klub Hill.

Klub Hill i dalje dominira prestoničkim noćnim provodom. Uz puno iznenađenja za sve goste, dosta dobre energije i vrhunskog raspoloženja, u klubu Hill provod je uvek na maksimalnom nivou.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

I ovog petka đuskamo do zore uz Aleksandrau Marjanović i Fantastic Bend. Aleksandra Marjanović široj javnosti postala je poznata 2011. godine, kada je prvi put učestvovala u emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Svojim šarmom i fantastičnim glasom brzo je stekla veliki broj fanova. Njen nastup u pratnji Fantastic Benda uvek predstavlja pravi spektakl u klubu Hill.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Subota, 01. februara rezervisan je za fantastičnu Dariu Stanojević, Aleksu Radenkovića i Milenium Band. Pop pevačica Daria Stanojević dolazi iz muzičke porodice. Prvo pojavljivanje joj je bilo 2009. godine na festivalu u Vrnjačkoj Banji, a 2012 izdaje album za City records. Aleksa Radenković je mlada Zvezda Granda, za koju će se tek čuti, a oni koji redovno posećuju klub Hill shvataju o kakvoj zvezdi je reč. Ovaj vrlo uigrani tandem, u pratnji Milenium Band-a, nudi najbolji provod uz pop i folk muziku. Odlična žurka je zagarantovana.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill ove sezone predstavlja vodeće mesto za tip provoda koji nudi. Ovo mesto je poznato po usluzi na vrhunskom nivou, najluđem noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda.

Ne propustite ovaj vikend u klubu Hill, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Hill. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija i shvatićete i sami da noći u klubu Hill ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com