vesti

Vreme je za žene.

Restoran Cashmire u oazi Silikonske doline sinonim je za prefinjenost, šarm, ekstravaganciju, ali i dobar ukus.

Svoja jutra započnite sa svežinom i optimizmom, dane ispunite uživanjem, a večeri radošću življenja uz odabranu muziku i specijalitete vrhunske kuhinje. Svake večeri u  restoranu Cashmire vas očekuje muzički program sve do jedan sat iza ponoći.

restoran Cashmire

Fotografisano u Restoran Cashmire

Ovog ponedeljka, 10. marta, odnosno večeras, u restoranu Cashmire je žensko veče i specijalan popust od 30 odsto za dame. Neka ovo veče bude idealna prilika da okusite sjajnu hranu i piće kojim ćete započeti svoju klubsku, kafansku ili mirnu noć kod kuće.

Restoran Cashmire puno pažnje poklanja dobroj atmosferi, i upravo zbog toga je tu pažljivo birana muzika koja će učiniti da večeri provedene u Cashmire-u budu zaista nezaboravne.

restoran Cashmire

Fotografisano u Restoran Cashmire

U sredu, 12. marta zabavljaće vas Marko Kozomara u akoustičnoj verziji. Biće to sjajno veče sa puno pozitivnih vibracija ispunjeno dobrim ukusima hrane i pića.

Upetak 14. marta vas dočekuju Tijana Kadović i Brodway bend, dok je naredni dan subota, rezervisan za Bajka bend. Bajkovita muzika u bajkovitom restoranu je pun pogodan za ovu subotu, zato ne propustite!

U nedelju se prepustite glasu Hristine Vuković, talentovana učesnica muzičkog takmičenja X faktor. Sve u svemu, dobra nedelja se bliži a na vama je daje ne propustite.

Ne propustite da otkrijete izuzetnu ponudu koju je restoran Cashmire pripremio za sva vaša čula. Skoro svakog vikenda, određenih dana, ali i meseci, Cashmire nudi promotivne cene i akcije hrane i pića, kao i specijalne tematske večeri koje će vas prosto oduševiti. Jer osoblje ovog sjajnog restorana, pored dobrog i kvalitetnog ukusa, misli i na vaš novčanik.

restoran Cashmire

Fotografisano u Restoran Cashmire

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku. Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom restoranu Cashmire. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi našeg portala jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.  U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo restoran Cashmire bude vaš izbor za svaki dan.

 

beogradnocu.com