Poznati, vesti

Vremeplov: Atraktivne pevačice nekad i sad.

Pre nego što su stigli stilisti, frizeri, šminkeri, Photoshop i Instagram filteri, atraktivne pevačice možda i nisu bile baš toliko atraktivne. Mada, ima i onih koje su za svaku pohvalu. Pogledajte kako su zvezde današnjice izgledale nekada.

pevačice nekad i sad (1)

Popularna pevačica Seka Aleksić često je menjala svoj stajling, verovatno i zbog toga što je imala problem sa viškom kilograma. Danas Seka neumorno vežba i s ponosom nosi urbani look koji joj savršeno pristaje.

pevačice nekad i sad (2)

Dara Bubamara je oduvek imala interesantan smisao za odevanje. Njoj je uvek najbitnije bilo da bude drugačija i zapažena.

pevačice nekad i sad (3)

Emina Jahović napravila je ogromnu transformaciju u odnosu na sam početak karijere. Jedva da se da prepoznati!

pevačice nekad i sad (6)

Novosadska barbika oduvek je bila sinonim prave zavodnice. Njen stajling se menjao u zavisnosti od trendova, ali drastičnih promena nije bilo.

pevačice nekad i sad (5)

Za Jelenu Karleušu samo možemo reći da je kao vino - što je starija, to je bolja! Zaista, s godinama njen izgled je sve savršeniji.

pevačice nekad i sad (4)

Ceca je, kao i svaku svoju numeru, i svaki svoj stajling nosila puna samopouzdanja. Danas izgleda bolje nego ikada. Osim toga primećujemo da se moda polako vraća.

 

beogradnocu.com