Najave, vesti

Vreo Open Air festival za kraj leta na Beogradskoj Tvrđavi.

Beogradska Tvrđava poklanja mladima veliki spektaktl za kraj leta na terenima K.K. Partizana – Tropical Inn. Ovaj događaj, koji se održava 6. septembra, ima za cilj da privuče 10 000 posetilaca i započne jedno sasvim novo dešavanje u Beogradu koje će u narednim godinama na Kalemegdanu privlačiti brojne goste iz cele Srbije ali i regiona i stvoriti prepoznatljiv brend vrelog letnjeg festivala na kojem će muziku puštati poznata svetska dj imena elektro-tech i house muzike.

Ibiza girls

"Beogradu je u interesu da izgradi festival koji ce se dešavati na više bina na Kalemegdanu i trajati dva ili tri dana i okupiti veliki broj umetnika, stvaralaca, performera, turista i gostiju koji bi uživali u festivalskim danima na Beogradskoj tvrđavi, a u najavi za sledeću godinu je i razvoj omladinskog turističkog kampa koji bi mogao da ugosti posetioce ovog festivala ali i svih ostalih događaja i time upotpuni turističku ponudu prestonice" ističu organizatori iz Jungle Tribe.

Na Kalemegdan će biti prenet duh egzotičnih svetskih destinacija pa će tako posetioci imati prilike da konzumiraju čuvene ˝bucket-e˝, ili kofice, u koje se pored alkoholnih pića po pristupačnim cenama dobijaju i energetska pića, voćni sokovi, gazirani napitci i mešanjem svih sastojaka odlični kokteli. Posetioci dobijaju slamčice i sa veselim koficama dele pića, farbaju se bojama po licu, uživaju u toplim letnjim noćima pod otovreim nebom glavnog grada na Beogradskoj tvrđavi! Ove kofice su izgradile jedan od najvećih festivalskih brendova na Tajlandu, Full Moon party, kada na ostrvu Koh Phangan, za večeri punog meseca dolazi preko 30.000 posetilaca koji na plaži u pesku zajedno dočekuju izlazak sunca. Za naredne godine organizatori Tropical Inn-a najavljuju i pravljenje mini plaže na samom festivalu, tropskog bara, fresh fruit koktela... Ove godine će posetioci moći da uživaju u atraktivnim, kostimiranim igračicama koje su karakteristične za Ibicu, vrtačima vatri, prskalicama, vodenim balonima, da se osveže u tropskom baru i đuskaju uz najkvalitetniju house muziku na fantastičnoj lokaciji.

full moon Thailand

Organizatori pozivaju sve posetioce da budu maštoviti i obuku svoju tropsku ˝uniformu ˝. Devojke se pozivaju da uskoče u šarene bikinije, Miami Heat, podvežu majice, stave šminku, naočare za plažu i obuku svoje kratke isečene teksas šorceve. Momci se pozivaju da iz plakara izvade svoje havajske košulje, konsultuju se sa Nik Sloterom za dress code, slamene šešire i stave naočare za sunce! U takvoj atmosferi sve će biti vrelo za kraj leta na Kalemegdanu!

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za spektakularni Tropical Inn.

 

beogradnocu.com