Stefan Braun, vesti

Vrhunska nedelja u klubu Stefan Braun.

Ako ne znate gde ćete večeras izaći preporučujemo vam da obavezno posetite jedini i najbolji klub na devetom spratu – klub Stefan Braun. 

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Samo za vaše dobro raspoloženje, ovaj klub koji radi tokom čitave nedelje, sredom takođe brine o svojim gošćama. Stoga vam je Stefan Braun pripremio veče „All About Girls“, kada će specijalne cene i mnogi popusti biti predodređeni lepšem polu. Zato drage dame i momci, dođite da se dobro zabavite u jednom od najpopularnijih klubova Stefan Braunu.

Narednog dana, 31. oktobra, Stefan Braun će vam predstaviti Halloween party na njima svojstven način. Spremite se za paklenu atmosferu na devetom spratu jer, znate šta sledi! Veče kada možete da budete bilo ko, jer se pod maskom pretvarate u svoje drugo ja. Spremite se za najluđu Noć veštica samo u klubu Stefan Braun!

Nemojte se iznenaditi ako sretnete vešticu, zombija, Fredi Krugera, Drakulu, ili sve njih kako zajedno đuskaju sutra uveče, jer je to veče kada možete sebi pustiti mašti na volju i biti bilo ko!

Svašta možemo da očekujemo te večeri, vaše je samo da se prepustite čarima maskenbala i muzici za koju su zaduženi Gru i DJ Playa.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Do kraja nedelje, provod u klubu Stefan Braun ne izostaje! U petak uživaćete uz New Club Sound, sa DJ Bollom i DJ Vladom, dok vas u subotu očekuje Commercial House. Nedelja će, kao i obično, biti u znaku Full House Band-a sa DJ Markom. Ne zaboravimo naravno, već uveliko poznati “humanitarni” ponedeljak kada dolaze poznate ličnosti naše scene. Prošlog ponedeljka, veče u Stefan Braunu upotpunili su pevačica Rada Manojlović, Željko Vasić kao i voditelj Vlada Stanojević.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najbolji provod u vašem omiljenom klubu! Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Stefan Braun, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com