Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

I ove nedelje vas očekuje sjajan program na splavu Emporio! Krećemo u četvrtak sa opuštanjem na reci uz zvuke gitare, kada ćete moći da uživate u koktelima po ceni od 290 din. U petak će Magnetic bend i DJ File biti zaduženi za fenomenalnu muziku i držaće vam raspoloženje na visokom nivou tokom cele večeri!

magneticifile

Lud provod nastavljamo i u subotu kada vas očekuje vatrena atmosfera sa Sexy bendom i DJ File-om. Za nezaboravan provod neizostavni deo ove subotnje večeri biće Cavali vodka, koja će biti na promociji. Ovu nedelju zaokružiće Dj File, pa smo za vas u nedelju pripremili promociju Smirnoff 0.7 + 4 Red Bulla po ceni od 5.900 din i Johnnie 0.7 + 4 Red Bulla po ceni od 6.900 din! Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom! Vidimo se na splavu Emporio!

sexybendifile

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

djfile

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com