vesti

Vrhunski program na Acapulcu.

Na popularnom prestoničkom splavu Acapulco sinoć je bio spektakularan provod, a isti sledi i narednih dana, ceo vikend! Splav Acapulco je mesto koje više od deset godina predstavlja instituciju dobre zabave i klub koji posećuju svi oni koji znaju gde je najbolji provod u gradu. Svako veče ovde možete videti poznate ljude iz šou biznisa i u sjajnoj muzici i atmosferi uživati svim svojim čulima.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ove subote, tačnije večeras, na splavu Acapulco tražiće se mesto više! Aleksandar Petrovic, poznatiji kao Acko i njegova mlada koleginica Katarina Didanović napraviće fantastičnu atmosferu u najboljem klubu na vodi! Da bi se uverili kako je dobar provod na splavu Acapulco, pogledajte galeriju fotografija na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com i shvatite o čemu je reč.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Već u nedelju 29. decembra, pevaće vam Nemanja Staletović i fenomenalna Snežana Nešić.  Nemanja je kao tinejdžer svirao gitaru u manjem rok bendu. Nije se pronašao u tom žanru pa se posvetio pop muzici i počeo da peva po Beogradskim klubovima. Snimio je svoj prvi singl "Neverna", a uskoro mu izlazi i prvi album.

Snežana Nežić, visoka plavuša sjajnog karaktera i vedrog duha, svojom pesmom i atraktivnom pojavom nastavlja da osvaja publiku na svojim nastupima, a vi ne propustite da je vidite i čujete uživo samo na splavu Acapulco! Međutim to nije sve. Acapulco je samo za vas otvorio još neke dane za provod pred Novogodišnje praznike, pa će tako i u ponedeljak, 30. decembra, nastupiti Nemanja Staletović i Kristina Kuzmanovska.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Zato ne propustite i naredno veče na splavu Acapulco, već dođite večeras da čujete Acka i Katarinu, a za vikend sjajnu Nešićevu i šarmantnog Nemanju koji će napraviti haos.  Svi znamo da se otvaraju mnogi novi “instant” klubovi, menjaju se imena svake godine, a samo jedan traje vec 15 godina – Acapulco! Ne propustite!

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja na splavu Acapulco, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com