Stefan Braun, vesti

 

W-Ice i Dr Iggy luduju u Stefan Braunu.

Popularni elitni klub Mr. Stefan Braun iz nedelje u nedelju pruža sve bolji provod. Vrhunski koncept za svakoga, najbolja muzika i usluga na svetskom nivou privlače mnogobrojne goste, kao i poznate ličnosti. Naime, ovoga utorka fotografi portala beogradnocu.com uhvatili su svojim objektivima, pored spektakularnog provoda, i neke poznate ličnosti, tačnije tu su se provodili naše “zvezde devedesetih” Dr Iggy i Danimir Vajs.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Reper Vajs, ili W-Ice, kako ga mladi pamte, proslavio se tokom devedesetih kada je sa grupom Power Team snimio brojne hitove koji se i dan danas slušaju. Od malih nogu se bavi plesom, pa je pored bavljenja muzikom poznat i kao denser. Vajs je sa grupom Power Team snimio brojne hitove, a najpoznatiji su “Gde si ti” i “Ti si taj”. Usledila je pauza od gotovo 20 godina da bi se u medijima pojavio kao učesnik rijalitija “Farma 5”. Učestvovao je na Evroviziji sa Bebi Dol.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Dr Iggy u Vajs nisu skrivali oduševljenje i dobar provod u Braunu, a itekako su, kao redovni gosti Stefan Brauna, na dobru atmosferu i navikli. Proverite i sami zašto je klub Stefan Braun njihov izbor za dobar provod u gradu. Provirite u našu galeriju fotografiju koje su najbolji dokaz izvanredne sinoćne žurke u ovom klubu na devetom spratu.

Sinoć je na programu Stefan Brauna bilo veče devedesetih, dok vas večeras očekuje specijalno veče sa promo žurkama za čiju muziku je zadužen DJ Marko. Četvrtkom je RnB i Hip Hop veče sa Gruom i DJ Playom. U klubu Mr. Stefan Braun provešćete se bolje nego ikada, jer se poseban akcenat stavlja na zadovoljavanje svih vaših potreba i pre svega, dobrog raspoloženja.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Rezervacije za žurke u Stefan Braunu, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com