vesti

Witch Bar za najbolji doček Srpske Nove godine.

Ostalo je još samo malo vremena da odlučite gde ćete provesti doček Srpske Nove godine. Ukoliko još niste sigurni koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolja mesta i na provod koji baš vama odgovara.

kafe Witch Bar

Fotografisano u Kafe Witch Bar

Mesto koje pruža garantovano dobar provod, a veoma je pristupačno, jeste Witch Bar, koji predstavlja pravo uživanje za sva vaša čula. Ulaz za doček Srpske Nove godine u Witch Bar-u je 300 dinara, a nema doplate za stolove. Dakle, rezervacije su besplatne, ali zbog velikog interesovanja obavezne.

Što se muzike tiče tokom čitave večeri, i do ranih jutarnjih časova, moći ćete da se provodite uz zvuke domaće pop muzike. Nema sumnje da ćete sve vreme biti na nogama i iskusiti najbolji prestonički provod. Pripremite se na vrhunsku energiju, puno hedonizma i pozitive!

kafe Witch Bar

Fotografisano u Kafe Witch Bar

Inače, Witch Bar u narednom periodu predstavlja novu programsku šemu što se muzike tiče, pa će sreda biti Dizel veče uz DJ Vladu, četvrtak House veče, petkom će vas zabavljati bend uživo, dok je subota ponovo dan za House muziku. Nedelju u Witch Baru pamtićete po hip hop ritmovima i najboljoj selekciji RnB numera. Ne propustite jedinstveni provod.

kafe Witch Bar

Fotografisano u Kafe Witch Bar

Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine u kafeu Witch Bar na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com