Kapetanov Bunar, vesti

Workersi rade za vaše veselje.

Kafana Kapetanov Bunar je kafana sa kojom vam dani prolaze u beskrajnom veselju i nikada vam nije dosta ovog sjajnog provoda. Večeras na ovom sjajnom mestu, za sevdah vaše duše i najluđe noći sviraju Džoni i Workersi. Nastupi ovog sjanog benda uvek počinju pop i rock muzikom, nakon čega kreće neizostavan i za kafanu tako prijemčiv normalan narodnjački set.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar je dobro poznata po najboljem, tu se okupljaju sve sami vrsni poznavaoci dobre atmosfere i sjajne pesme, nema kafanskog stiha koje gosti ne poznaju niti istog koji Džoni i Workersi ne mogu da im odsviraju i otpevaju i zato su toliko i voljeni. Četvrtkom u kafani Kapetanov Bunar nastupaju Stefan Jakovljević i Sanja Milenković, koji projektuju sjajne provode oduvek, uz njih publika istinski uživa i kafana Kapetanov Bunar postaje Meka najbolje pesme, pesme za sva vremena. Kafana Kapetanov Bunar ugosti svakog gosta, ovde su mnogi boemi pronašli svoje utočište i siti se nauživali prave pravcate kafanske atmosfere koju u kafani Kapetanov Bunar ima na pretek i gosti to oberučke prihvataju. Petkom u kafani Kapetanov Bunar nastupa Milano Bend, što gostima izuzetno prija, svi znaju da Milano Bend stvara odlične momente koji su već postali antologijski.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Subota je u duhu Haos Bend, koji pravi, atmosferu o kakvoj mu i samo ime govori, ovo je bend preko potreban svim kafanama, bend koji publika voli i uvek ga traži jer mu prijaju svi trenutci provedeni u kafani Kapetanov Bunar uz sjajni Haos Bend. A utorkom u Kapetanovom Bunaru nastupa Dejana Erić i Bravo Bend. Za njihov nastup malo je reći bravo, oni iznenađuju i plene i osvajaju veseljem koje nema mere.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar nije smao najbolja, ona je odavno zadala meračku lekciju koje sve kafane pokušavaju da dosegnu, a dok se to ne desi vi rezervišite nezaboravne trenutke u najboljoj kafani Kapetanov Bunar putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, i to besplatno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovo je bunar u kom se nalazi i novčić naših želja, jedna od njih je da vi večeras u kafanu Kapetanov Bunar svratite na Džonija i Workerse, pa ćemo videti da li će se ispuniti.

 

beogradnocu.com