vesti, Zanimljivosti, Žene

Za muškarce: Kakve su žene prema horoskopu.

Kako portal Besnopile ističe, ovo je horoskop za mladoženje. Naime, ovde ćete otkriti koja žena je kakva, prema zvezdama.

OVAN – Pored Ovnice se prosečno muško oseća kao žensko, jer ona sve može da uradi bar duplo bolje od vas, ali vam to nikada neće zameriti. Sve što traži od vas je da verujete u sebe, bar onoliko koliko ona veruje u vas.

BIK - Uz nju ne postoje propusti i nepredvidjena razočarenja. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne

BLIZANCI - Uz nju u stvari ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa poverenjem. To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pruzi smisao. Puna je iznenađenja.

RAK - Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati sto to znači imati pored sebe pravo žensko.

LAV - Sve što radi za vas, radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje.

DEVICA - Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

VAGA - Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba da opustite napete živce i povratite veru u sebe.

ŠKORPIJA - Ona nije žena, vec čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unapred vas poznaje bar duplo bolje od vas.

STRELAC - Ona je mudra, plemenita i odvažna. Uz nju ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

JARAC - Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele.

VODOLIJA - Uz nju ćete naučiti šta to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju da napravi bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude.

RIBE - Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čoveka. Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovek kome je potrebno njeno isceljujuće prisustvo.

 

Foto: qluemagazine.com

beogradnocu.com