Poznati, vesti

Za njih vreme stoji: Slavne ličnosti koje izgledaju kao na početku karijere.

Oni su lepi, bogati i slavni. Godinama su jedni od najpoželjnijih zvezda u Holivudu. I dalje izgledaju kao na početku karijere. Da li zbog načina života, neverovatne šminke, sjajnih lekara ili dobrih gena - oni i dalje izgledaju sjajno. Daju nam nadu da možda ipak postoji fontana mladosti.

1. Tom Cruise. Iako je nedavno napunio 52 godine, pobožni sajentolog ne izgleda mnogo drugačije nego na početku karijere. Sredinom osamdesetih se probio i kao seks simbol u filmu ''Top Gun'' i definitivno nastavio da bude.

zauvek mladi

2. Jennifer Lopez. J Lo zaista dostojanstveno stari. Izgleda još seksipilnije sada, nego u svojim dvadesetim. Možda je ipak otkrila eliksir mladosti.

zauvek mladi

3. Gwen Stefani. Ona je očigledno prestala da stari devedesetih. Ove godine puni 45, a i dalje izgleda kao na početku karijere. Možda njen energični stav ima udela u tome.

zauvek mladi

4. Beyonce. Ona je najmlađi kandidat na listi sa samo 32 godine. Ali je na dobrom putu da izgleda mladoliko i za neku deceniju. Setite je se sa početka karijere dok je još bila u grupi Destiny's Child - nema neke razlike.

zauvek mladi

5. Ben Affleck. Ben Affleck je napravio proboj u Holivudu još devedesetih u filmovima Dazed and Confused, Dogma i Good Will Hunting. I dalje je seks simbol. Glumac je u braku sa koleginicom Jennifer Garner i par ima troje dece.

zauvek mladi

6. Jennifer Aniston. Američka devojka iz komšiluka. Zvezda popularnog sitkoma Friends. Njena frizura je oduvek bila inspiracija ženama širom sveta. Uspela je da ostane sveža i mladolika nakon dve decenije provedenim pred kamerama.

zauvek mladi

7. Johnny Depp. Možda već ima ćerku tinejdžerku, ali Johnny Depp je jako malo ostario za ovih dvadeset godina. Ne samo da izgleda odlično, nego je i u super fizičkoj formi.

zauvek mladi

8. Pharrell Williams. Njegov hit Happy je definitvno obeležio ovu godinu, a njegov dečački izgled i harizma mu sigurno pomažu da osvoji publiku tokom nastupa. Može da prođe kao dvadesetogodišnjak, a skoro je napunio 42 godine.

zauvek mladi

 

beogradnocu.com