Štikla i Burence, vesti

Za nove avanture – kafana Štikla i Burence.

Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i naravno nezaboravan provod! Novootvorena kafana Štikla i Burence, radi punom parom i priređuje nezaboravne večeri i provod, kakav i dolikuje ovakvoj vrsti noćnih lokala u našem gradu.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Dođite u četvrtak 28.novembra da čujete fenomenalnog Mirčeta Radulovića, zvezdu Granda, i specijalne goste koji će vam napraviti neverovatnu atmosferu i sjajnu žurku. U petak će vas zabavljati Todor, dok je subota dan za ozvučene i neverovatne Tamburaše.

Štikla i Burence je savršen izbor, kao i za prave ljubitelje boemskog načina života. Naime, ukoliko uživate u ambijetu starih beogradskih kafana i ukoliko umete da osetite pravi boemski duh, kafana Štikla i Burence postaće vaš drugi dom. Odličan izbor pića kao i dobro poznati bendovi učiniće da u kafani Štikla i Burence odmah padnete u sevdah. Naravno, cene pića su izuzetno pristupačne i dostupne svakome.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Svesni toga da je otvoreno 30 kafana ove godine u Beogradu, kafana Štikla i Burence tvrdi da se razlikuju od drugih po značajno sređenom lokalu, dnevnoj varijanti kada možete dođi da predahnete, tako da ćete popodne moći da dođete sa vašim prijateljima na kafu, piće ili ručak.

U kafanu Štikla i Burence možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Iz kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, najboljim vinom i rakijom, tamburašima, dobrom klopom, i istinskim merakom.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji kafana Štikla i Burence nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Štikla i Burence.

 

beogradnocu.com