Bombo-Džej, vesti

Zabava počinje četvrtkom.

Klub Bombo Džej je klupska varijanta idealne zabave koju su svi zavoleli, i od ove nedelje, svoj muzički reprtoar ima i četvrtkom. Klub Bombo Džej je uspeo da izbalansira različite tipove provoda i smesti i emocije koje svi ti provodi nose pod jedan krov i znate šta, ispalo je odlično.

klub Bombo Džej

 Fotografisano u Klub Bombo Džej

U četvrtak u vašem omiljenom klubu Bombo Džej nastupaju Dunja Flash i Nikola Pavlović, što garantuje da nećete sesti do fajronta, sve numere će biti više nego fantastične, doživećete jedan provod koji može rame uz rame stati sa najboljim zabavama koje su ikada organizovane u prestonici.

Klub Bombo Džej ne poznaje granice, tako vas u petak na mestu najbolje zabave čeka egzotično Arapsko Veče, sjajne plesačice svojim senzalnim pokretima dočaraće vam duh orijenta koji malo koga ostavlja ravnodušnim.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej nudi zabavu koja uvek okuplja najbolju ekipu, reč je o društvu u kom svi žele da budi, tako u subotu na mestu najpoželjnije zabave za vas se štimaju Aca Fratello i Bombo Bend koji poznaju kompletan repertoar koji čini sjajnu zabavu i uvek će sa vama podeliti najbolje raspoloženje kojim se klub Bombo Džej i rukovodi. Reč je o klubu koji se veoma brzo popeo na najvišu lesticu kvalitetne noćne zabave koju vi ne propuštate.

Klub Bombo Džej u kombinaciji sa Acom Fratellom i Bombo Bendom prirediće vam trenuutke zabave kojoj se ne poznaje kraj, veselićete se dok se ne promoli sunce. Klub Bombo Džej je uvek spreman da svojim gostima priredi zabave zbog kojih noćni život Beograda ima jednu potpuno novu dimenziju, veseliju, uzavreliju i svevremenu, treba li vam išta više za idealan provod.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej je idealna prilika da upoznate drugu stranu provoda, onu još bolju, za to ne morate dugo da čekate, već se sutra uputite u najbolji klub u srcu grada. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com