Kolumne, vesti

Zadržite partnera: 5 pravila za uspešnu vezu.

1. Prihvatite partnera onakvog kakav jeste - Ne pokušavajte da menjate partnera i od njega napravite ono što biste vi želeli da on bude. Nikada nećete uspeti u tome, niti ćete moći da budete srećni. Pomirite se sa njegovim manama, pokušajte da ih zavolie.

2. Ljubite se često - Zadržite ono tinejdžersko u vašoj vezi! Ne odustajte od držanja za ruke i strastvenog ljubljenja. Ne zaboravite da se prepustite ljubljenju i i tokom seksualnog čina. Time ćete održati bliskost sa partnerom.

3. Budite prijatelji - U teškim situacijama se potrudite da dodatno pokažete razumevanje, mirno saslušajte svog partnera i dozvolite mu da vam predstavi stvari iz svog ugla. Uvek se potrudite da zajedno pronađete rešenje.

4. Prekinite sa ljubomorom - Ukoliko stalno pravite ljubomorne scene, a nemate povoda za to, to samo može dovesti do udaljavanja od partnera. Uvek dobro razmislite da li postoji objektivan razlog vaše ljubomore ili je se plod vašeg straha od gubitka bliske osobe.

5. Ne ćutite - Kada vam nešto smeta najbolje je da to odmah kažete i rešite. Potiskivanje dovodi samo do nagomilavanja problema i frustracija.

 

beogradnocu.com