Novi Bitefartcafe, vesti

Zagrevanje uz jazz muziku najboljih izvođača.

Počinje zagrevanje u Bitef Art Cafeu uz nove fenomenalne goste. Nakon dočeka Srpske Nove godine prethodnog dana, ne propustite sjajnog gosta kojeg vam je priredio ovaj sjajni klub.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Dean Bowman, jedan od velikih gospel i jazz pevača modernog doba nastupiće 14. januara u Bitef Art Cafeu. Dean Bowman je daleko poznat po svom specifičnom "rumble baritone" i falsetu - village voice, a bez ikakve sumnje, jedan je od važnijih učesnika u gradnji Njujorške jazz, rock i avant-gard scene.  Između ostalog, od 1989. Dean je bio frontmen Screaming Headless Torsos, svetski poznate jazz/rock grupe. Znanje i iskustvo je sticao kroz koncerte i nastupe kao i kroz saradnju sa velikim imenima kao što su David Bakermat, Barrz Harris, John Scofield, John Paxton i drugi.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Od 2010. Dean radi na svom solo projektu “Dean Bowman solo Black spirituals”, koji je zapravo mešavina tradicionalne i moderne muzike u accapella izvedbi.  Ovog utorka, 14. januara, nastupiće sa grupom najboljih jazz, fusion i rock muzičara na Srpskoj sceni među kojima su, Vasil Hadžimanov, Branko Trijić, Hana V, Miroslav Tovirac, Srđan Dunkić, Jovan Matić, Svebor Šakić i mnogi drugi.

Mislimo da nema više šta da se priča i da je sve jasno. Spremite se i pravac u Bitef Art Cafe, jer vas očekuje spektakularan provod i žurka za pamćenje.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u klubu Bitef Art Cafe. U išekivanju najavljenih događaja pogledajte našu galeriju fotografija. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u Bitefu, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com