Dragstor Play, vesti

“Zaljubiću se sutra” u klubu Dragstor Play.

Poznati kultni hrvatski elektro-pop sastav Nipple People nastupiće u beogradskom klubu Dragstor Play. Koncert je zakazan za petak 6. decembar, a start koncerta je zakazan za ponoć.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Ovaj kontroverzni, urbani bend privukao je veliku pažnju javnosti kako svojim imidžom i stilom tako i muzikom. Proslavili su se numerom “Sutra” kao i svojim pozitivnim i energičnim nastupima. Završne mikseve na njihovim pesmama radili su sa ljudima koji rade za “Massive Attack”, Madonu i Robija Vilijamsa.

Njihov Elektro-House nastup bice u okviru eventa " Lets Be Wired Togeather ", koji se već tradicionalno održava svakog petka u klubu Dragstor Play i privlači veliki broj ljubitelja kvalitetne muzike i dobrog zvuka.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Dragstor Play možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Zbog velikog interesovanja obezbedite svoje mesto na vreme. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

U iščekivanju Lets Be Weird Together žurke, pogledajte fotografije proteklih dešavanja, koje će vas nesumnjivo inspirisati da klub Dragstor Play bude vaš izbor kada je u pitanju provod u prestonici.

 

beogradnocu.com