Kolumne

On vas gleda kao prijateljicu, ženu od poverenja, da ne kažemo doživljava vas kao ortaka. Međutim, vi ste vremenom shvatili da osećate nešto više od prijatejstva. Verovali ili ne, klub je najboje mesto u kom vašoj simpatiji možete "opipati puls". Pa i ako budete odbijeni, manje će boleti. Za početak pre nego što rešite da date neki signal vašem prijatelju, dobro preispitajte svoja osećanja! Posle priznanja, nema kajanja! To zapamtite!

aids

Znate sve o njemu. Dopadaju mu se prsate plavuše, a vi ste recimo atraktivna crnka koja ne ističe svoj dekolte. Prvo pravilo - ne trudite da budete kopija onih koje vaš prijatelj komentariše kao dobre "ribe". Igrajte na kartu poverenja. Zapitajte se koje vaše osobine voli, i njih istaknite u prvi plan. Ipak, moramo priznati, da alkohol dosta utiče na raspoloženje i emocije ljudi. Mnogi će uz koju čašicu više, pokazati svoja duboka, skrivena osećanja. Probajte da to "iskoristite". Zagrlite ga, plešite sa njim. Ali ne kao "devojka iz kraja" Pokažite mu da i vi posedujete seksipil, koji možda ranije nije uspeo da primeti.

ddd

Nemojte mrko gledati devojke koje on šmeka. Usredsredite se na sebe! U koliko vas pogodi pesma, zagrlite ga, poljubite u vrat, recite mu da ga volite! To rade prijatelji, zar ne? Po njegovoj reakciji, shvatićete da li vas je shvatio iole ozbiljno. Ako primetite da je vašu izjavu doživeo kao odraz vašeg prijateljstva, tu se zaustavite! Međutim ako u njemu postoji bilo kakvo interesovanje u emotivnom smislu, to ćete prepoznati. Toliko ga valjda znate. Ali i tu se zaustavite. Jutro je pametnije od večeri. Ako vas sutradan priupita bilo šta sa tom temom u vezi, budite iskreni. Iskrenost je i dalje na ceni. Možda ćete prijateljstvo pretvoriti u ljubav. Ali vratićemo se na početak teksta. Pre nego što se odlučite za ovakav korak. Preispitajte dobro svoju odluku! Srećno!

https://www.youtube.com/watch?v=WX-aJiirPcE

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com 
Napomena: Osobe na fotografijama ni u jednom kontekstu ne dovode se u vezu sa samim tekstom.