Loft, vesti

Zamisli novogodišnju želju u klubu Loft.

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobre žurke, vrhunskog ambijenta i klupske atmosfere, nema sumnje da je klub Julian Loft jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Za vaš najbolji doček do sada pobrinuće se vrhunska ekipa – No Comment Band i Dj Nina Bernard. Fantastični No Comment Band su pobednici Sunčanih skala, najbolji beogradski klupski bend 2012. godine i rezident bend najboljih klubova Beograda već godinama. Svi članovi benda su završili muzičku akademiju i svoj život posvetili muzici. Stoga, na svakom nastupu unose novitete i izvode na originalan način najpoznatije svetske i domaće hitove. Upravo zbog te činjenice su postali mnogima klaberima omiljeni bend.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Očekuje vas neverovatna i spektakularna atmosfera sa 600 ljudi koliko staje u ovaj predivan ambijent. Neponovljiva Nova godina je na pragu. Što se tiče cene, veoma je pristupačna, a karta za vaš novogodišnji provod dostupna vam je po ceni od samo 39 €. Karta predstavlja all inclustive ponudu, tačnije cena karte podrazumeva neograničenu konzumacija domacih pića, sokova i alkohola. Uz svaku rezervaciju visokog sedenja, staklenog vip stola ili separea, besplatna je flaša žestine.

Ukoliko želite da rezervišete Vip pult, barski sto, visoko sedenje ili separe, koji imaju dodatak pića po izboru, moguće je da to ostvarite ukoliko kupite odgovarajući broj karata. Za rezervacije cene se kreću od 20 do 280 evra. Rezervacija VIP separea je 1000 evra, a dobija se gratis flaša Dom Perignona, korpa sa jagodama i kanapei sa kavijarom. Obezbedite sebi na vreme neponovljivo novogodišnje uživanje, uz izvanredan muzički program, samo u klubu Julian Loft. Dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Loft. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com