Blaywatch, Najave, Nova godina, vesti

Zamislite novogodišnju želju na splavu Blaywatch.

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobre žurke, klupske atmosfere i veoma jeftinih cena, nema sumnje da je splav Blaywatch jedno od idealnih mesta za doček 2015. godine. Naime vrhunski provod na splavu Blaywatch možete provesti za samo 19 evra!

splav Blaywatch

Cena karte je 19 eura All inclusive alkoholno i bezalkoholno piće. U cenu karte je tokom cele noći u neograničenim količinama uračunata besplatna konzumacija sledećih pića:

- Piva

- Vina (belo/crno)

- Pelinkovac

- Sokovi

splav Blaywatch

Uz svako rezervisano visoko sedenje i svaki rezervisani separe se besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića po izboru:

- Smirnoff

- Johnnie Walker

- Tequila Sierra Silver

- Jagermaister

Na mapi su detaljno prikazane cene rezervacija kao i minimalan broj kupljenih karata za svaku rezervaciju. Pogledajte mapu i odaberite mesto po Vašoj želji.

mapa Blaywatch 2015

 

PULT je moguće rezervisati uz minimalno 4 kupljene karte, BARSKI STO je moguće rezervisati uz minimalno 5 kupljenih karata, VISOKO SEDENJE je moguće rezervisati uz minimalno 5 ili 6 kupljenih karata u zavisnosti od položaja, dok je SEPARE moguće rezervisati uz minimalno kupljenih 5, 8, 10 ili 12 karata u zavisnosti od položaja

Ukoliko Vas ima manje od četvoro, moguće je npr. kupiti 2 ili 3 karte i rezervisati pola stola, a mi cemo drugu polovinu stola prodati drugim dvoje ili troje ljudi i bićete zajedno za istim stolom (postoji mogućnost želja da za vašim stolom sa Vama budu dve ili tri devojke, dva ili tri muškarca ili par).

Dobar dil, zar ne? Pored toga za muzički program biće zaduženi Jovana Tancić i Marko Micković uz pratnju benda uživo! Pristetite se vrelih letnjih noći i provedite nezaboravnu Novu godinu na splavu Blaywatch po veoma povoljnoj ceni!

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com