Beograd, Kod Ministra, Najave, Najbolje kafane

Kafana Kod Ministra je uvek odličan izbor, a večeras postoji i razlog više jer je u pitanju humanitarna akcija. U pitanju je pomoć mališanima sa "Instituta za majku i dete", odeljenje Hematoonkologija, kako bi im se obezbedili paketići za Novu godinu i kako bi im ulepšali ovaj praznik. Ovo veče će biti posebno, gde ćemo svi pokazati koliko je naša omladina zaista humana i da se i noću u Beogradu dešavaju jako lepe stvari. Dodjite svi u što većem broju da se zajedno provedemo i učinimo nešto dobro. Za vrhunsku zabavu biće zaduženi Martin Ajdarević i Ministri bend. Budite humani, a uz to se i odlično provedite u kafani Kod Ministra! Vidimo se!

Kod ministra 2

Fotografisano u kafani Kod Ministra

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkogCall Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Kod ministra 3

Fotografisano u kafani Kod Ministra

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com