Nova godina, Stefan Braun

Ukoliko ste željni vrhunske house muzike, dobrog pozitivnog društva i idealne lokacije pravi izbor za doček Nove 2015. godine je definitivno klub Mr. Stefan Braun na devetom spratu Nemanjine 4!

Tamo se noći pretvaraju u jutra, tamo se zgrada trese od najbolje muzike, to je mesto gde se zaboravljaju sve brige i gde je jedini moto "Carpe diem", ili možda ipak "Carpe nox".

Stefan-Braun

U večeri 31. decembra, čekaće vas gospodin Braun i njegova ekipa, sa kojima se svako veče pretvara ni u šta drugo do u NAJLUĐU ŽURKA U REGIONU! Ako ste za nešto ludo, nešto nezaboravno i zasigurno posebno, onda vam je u novogodišnjoj večeri mesto sa Braunom, visoko nad svetlima Beograda. Disco, house, RnB, hip hop,vrteće se do zore.

Očekuju vas Open bar tokom cele noći i najbolji staff, spreman za svaki izazov koji pred njega postavite. Nazdravite zajedno za dane koji nam dolaze i za još luđe noći od onih koje pamtimo, 31. decembra u klubu Mr. Stefan Braun po ceni od samo 50 evra za devojke i 60 evra za muškarce.

Po ovoj ceni dobijate ulaz i piće tokom cele večeri. Za rezervaciju barskih stolova potrebno je minimum 6 osoba, a visoko sedenje (10 osoba) je ulaznica, plus 100 evra za sto.

braaun

VIP separei su 90 evra po osobi.

- 2 x veliki separe (12 osoba po separeu): na poklon dve flaše šampanjca po separeu
- srednji separe (10 osoba): na poklon dve flaše šampanjca
- 2 x mali separe (7 osoba po separeu): na poklon flaša šampanjca po separeu

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com